Portfolio
Ter inspiratie

Wordt je hier blij van?

De prijs van een newbornshoot, is slechts €149,-

Plan je newbornshoot op tijd, waarom leg ik hier uit op mijn volgende pagina. Natuurlijk mag je ook direct het reserveringsformulier invullen.

Reserveer direct
Mag ik je blij maken met GRATIS tips voor mooie newbornfoto’s?
Vul je naam en email in en je ontvangt ze direct in je mailbox.

[activecampaign form=5]

Blije Mama’s & Papa’s

Ze heeft een top resultaat geleverd!! Echt hele mooie foto’s.. Daantje zorgt voor een zeer ontspannen sfeer en is zeer professioneel.. Ze denkt ook mee met je en geeft je ook genoeg keuze..
Bij het bekijken van de foto’s van onze oogappeltjes een aardig traantje moeten wegpinken! Kan niet anders zeggen dan dat Daantje echt een topper is.

Jamie van Dinteren, via Facebook

We zijn enorm enthousiast over de mooie foto’s die van ons dochtertje zijn gemaakt! De fotoshoot zelf verliep enorm relaxed en er was genoeg ruimte voor eigen inbreng (qua spulletjes, houding enz) Wij zouden Fotograaf Daantje aan iedereen aanbevelen!

Myrthe van der Wegen, via Facebook

Shoot bij Daantje is persoonlijk, prettig en zeer laagdrempelig. Na een super leuke zwangerschaps shoot heeft Daantje ook onze zoon gefotografeerd. Tijdens een newbornshoot staat het welzijn van je kindje centraal. Daantje gaat erg zacht en niet forcerend te werk. Al met al een erg fijne ervaring en het resultaat mag er wezen! Daantje bedankt

Haley Saturday, via Facebook

Niets dan lof!

Anouk van Gorp - de Louw, via Facebook

Na een ontzettende leuke zwangerschapsshoot gedaan te hebben met mooie foto’s als resultaat, gisteren een newbornshoot gedaan bij Daantje. Wat een fijn en warm ontvangst en wat een goede zorg voor moeder en kind! Mooi om te zien hoe lief Daantje met ons meisje aan de slag ging. Benieuwd naar de foto’s!

Marielyn Knuppe, via Facebook

Enorm enthousiast over de newborn fotoshoot die we hebben gedaan! Deze verliep heerlijk relaxt en ons kleine mannetje was dan ook super tevreden!
Daarnaast ook enorm blij met het eindresultaat en de afwerking! Niets is teveel gevraagd en er wordt ruim de tijd voor je genomen! Een topfotograaf die ik aan iedereen zou aanraden!

Lisette Kennes, via Facebook

Wat hebben wij een fantastische ochtend gehad bij fotograaf Daan! Onze kleine man was lekker onrustig tijdens de new born shoot, maar doordat Daan zo heerlijk de tijd voor ons nam en relaxt was zijn er super mooie foto’s uitgekomen! Niets was teveel en het onze kleine man stond centraal. Wij zijn helemaal blij en gelukkig met het eindresultaat!

Anouk Klomp, via Facebook