Newborn shoot Tilburg

Het verwelkomen van je baby is een van de meest emotionele en ongelooflijke tijden in je leven, ik wil heel graag die gevoelens voor jou vastleggen tijdens een newborn shoot in Tilburg zodat je ze voor altijd vast kunt houden. Deze foto’s zijn enkele van je meest waardevolle bezittingen.

Waarom Daantje voor je newborn shoot in Tilburg?

Meer dan 5 jaar ben ik fulltime vakfotograaf, afgestudeerd in newborn fotografie en aangesloten bij Dutch Photographers, de beroepsorganisatie voor professionele fotografen in Nederland.
Daarvoor werkte ik als verpleegkundige in het ETz Tilburg en als doktersassistente in Tilburg en Goirle, veel kennis en ervaring deed ik op over pasgeborenen en kraamvrouwen tijdens de baby controles. Deze kennis en ervaring gebruik ik, sinds 2 jaar, om mijn collega newborn fotografen op te leiden tijdens landelijke newborn events en in mijn studio in Goirle.

Ik zal ervoor zorgen dat de foto’s die we maken in een zeer veilige, warme en comfortabele omgeving worden genomen voor jou en je baby. De newborn shoot zal een ervaring zijn waar je met plezier op terug zal kijken.

Ik streef ernaar om mooie, zachte en tijdloze afbeeldingen te creëren met natuurlijke tinten en texturen die het beste bij jouw pasgeboren kindje passen.

Boek op tijd!

De newborn shoot is een zeer gespecialiseerd onderdeel van fotografie en je hebt maar één kans om het goed te doen. Boek alsjeblieft je newborn shoot zodra je uitgerekende datum bekend is, om teleurstellingen te voorkomen en zeker te zijn van een boeking bij mij in de studio.

Of je reserveert draait om je vertrouwen in mij. Ik hoop dat ik je dat vertrouwen kan geven middels mijn website, heb je nog vragen neem dan alstublieft contact op. Met een eenvoudig appje of telefoontje wordt vaak alles zoveel sneller duidelijk.

Graag tot ziens, Daantje

Lieve woorden

“We hebben echt genoten van de fotoshoot. Daantje ging heel rustig met Roos om, waardoor ze heerlijk heeft liggen slapen tijdens de shoot. Het maken van een afspraak ging ook heel gemakkelijk: het was geen probleem toen we de shoot moesten verzetten omdat ik helaas ziek was. De foto’s zijn ook erg mooi! Ik zou haar zeker aan iedereen aanraden!”

Wendy, via Google

Lieve woorden

“Na een ontzettende leuke zwangerschapsshoot gedaan te hebben met mooie foto’s als resultaat, gisteren een newbornshoot gedaan bij Daantje. Wat een fijn en warm ontvangst en wat een goede zorg voor moeder en kind! Mooi om te zien hoe lief Daantje met ons meisje aan de slag ging.”

Marielyn, via Facebook

Lieve woorden

“Ik zou zeggen stop maar met zoeken en kies voor Daantje om je newbornshoot te laten doen. Hier ga je echt geen spijt van krijgen!

De foto’s die Daantje gemaakt heeft zijn ontzettend mooi, helder en mega scherp. Je kunt de donshaartjes op zijn lijfje zien zitten. Bij de afspraak om de foto’s te bekijken wordt er transparant gecommuniceerd en totaal niet gepusht om iets af te nemen. Mochten wij nog een kindje kunnen krijgen dan kiezen wij zeker weer voor Fotograaf Daantje!”

Daniëlle, via Google

Prijs newbornshoot

Opnamekosten
Newborn shoot*

De prijs van een newborn shoot is opgesplitst in de opname- én pakketkosten.
Hierdoor krijg jij alle vrijheid om te kiezen en mag je in twee termijnen betalen.

De opnamekosten omvatten de newbornshoot, waarbij gebruik wordt gemaakt van professionele newborn materialen.
De pakketkosten omvatten de professionele selectie én bewerking van de foto’s én het pakket van jullie keuze. Elk pakket is uniek en bevat altijd; digitaal professioneel bewerkte fotobestanden, een handgemaakt én digitaal album.

Mijn tip voor jou: vergeet niet het Opa & Oma deluxe pakket te bekijken.

€ 149

* exclusief digitale fotobestanden/ pakketkosten 

Reserveer direct

Pakket
Brons

€ 199
excl. opnamekosten

10 Digitale bestanden

Handgemaakt Foto Album
(15 x 15 cm)

Digitaal fotoalbum
(3 maanden lang, je foto’s altijd bij je)

Reserveer direct
Meest gekozen

Pakket
Goud

€ 299
excl. opnamekosten

20 Digitale bestanden

Handgemaakt Foto Album
(20 x 20 cm)

2 Professionele fotoafdrukken
(20 x 20 cm of 20 x 30 cm)

Digitaal fotoalbum
(6 maanden lang, je foto’s altijd bij je)

Reserveer direct

Pakket
Platinum

€ 399
excl. opnamekosten

20 Digitale bestanden

Handgemaakt Foto Album
(20 x 20 cm)

Prachtige herinnering aan de wand
(60 x 40 cm)

Digitaal fotoalbum
(12 maanden lang, je foto’s altijd bij je)

Reserveer direct

Heb je vragen over de prijs van een newbornshoot, de pakketten of andere vragen? Bekijk de veelgestelde vragen hieronder.
Kom je er dan nog niet uit, neem contact op ik beantwoord je vragen graag!

Bel of app direct:
06-57457859

Reserveer direct je Newborn shoot Tilburg

Veel gestelde vragen

Zoals je hebt gezien in de galerij, maken ik weinig tot geen gebruik van extra attributen zoals speelgoed, treintjes met de naam, geboortekaartjes, knuffels en dergelijke tijdens mijn newborn babysessies. Mijn stijl van fotografie is simplistisch en eenvoudig. Mooie foto’s van uw baby alleen of in uw handen zijn tijdlozer en zullen door u en uw kind meer gewaardeerd zullen worden als ze ouder zijn. Als u echter iets speciaals heeft dat u graag in uw foto’s wilt opnemen, neem dan gerust mee.

We hebben een selectie outfits, stoffen en accessoires die we kunnen gebruiken om jouw sessie te stylen. Zodra je je sessie hebt geboekt, sturen ik je een gids over wat je mee moet nemen naar je newborn shoot.

Er is veel onduidelijkheid over wel of niet mogen fotograferen tijdens de COVID periode. Ik heb de keuze gemaakt om algemene- en extra richtlijnen van het RIVM behorende bij contactberoepen aan te houden. Zo werk ik altijd het meest veilig voor je kindje jou en mezelf.

De beste tijd om newborn baby’s te fotograferen is tussen de 7 en 21 dagen. Boek alsjeblieft je newborn shoot zodra je je uitgerekende datum weet om zeker te zijn van een boeking. Ik zal vervolgens een voorlopige boeking maken voor 10 dagen na je uitgerekende datum, wanneer je kindje geboren is plannen we de definitieve datum. Komt je kindje te vroeg of te laat of zijn er andere onvoorziene omstandigheden waardoor we de shoot moeten verzetten dan is dat geen enkel probleem. Omdat newborn sessies tot vier uur kunnen duren, begint een newborn shoot altijd om 10.00 uur. Ik boek maar één sessie per dag voor pasgeborenen, dus jij en je baby hoeven niet te haasten.

Onderaan deze pagina of op de reserveringspagina mag je je gegevens achterlaten en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op. Vergeet daarop niet je uitgerekende datum te vermelden dan kijk ik in mijn agenda of er een plaats beschikbaar is. Ik wil je adviseren op tijd te boeken, afspraken worden maanden vooruit gepland hierdoor is mijn agenda redelijk snel gevuld.
We maken een voorlopige boeking voor 10 dagen na je uitgerekende datum, wanneer je kindje geboren is plannen we een definitieve datum. Komt je kindje te vroeg of te laat of zijn er andere onvoorziene omstandigheden waardoor we de shoot moeten verzetten dan is dat geen enkel probleem.

Dit is een uitstekende vraag en een die niet genoeg wordt gesteld. Ik ben zelf moeder van drie kinderen en kan me het gevoel nog goed herinneren wanneer je je kleintje voor het eerst vast houdt. Je eerste instinct is beschermen en zorgen dat je kleintje veilig is. Dat is ook wat ik erg belangrijk vindt bij onze kennismaking. Alles gaat op het tempo van de ouders en de pasgeboren  zodat er vertrouwen kan ontstaan.

Want je geeft je kindje letterlijk in handen van een vreemde, daarvoor is vertrouwen nodig in de fotograaf die de newborn shoot uitvoert. Je kindje mag niets overkomen, de shoot moet veilig en professioneel gebeuren zonder gevaar voor letsel aan het hoofdje, het nekje of de heupjes. Hittestuwing moet voorkomen worden en ga zo maar door. Als doktersassistente heb ik tijdens de babycontroles enorm veel kennis opgedaan en gezien wat er vaak mis gaat en dat vertaald naar mijn newborn shoots. De kennis die ik heb verworven met betrekking tot veiligheid ben ik gaan delen door het geven van onder andere cursussen veiligheid aan collega newborn fotografen uit Tilburg en de rest van het land.

Naast de kennis over veiligheid heb ik 2 jaar gestudeerd aan de fotovakschol en ben ik nu gediplomeerd vakfotograaf. De enige vakfotograaf die afstudeerde met een newbornportfolio.

Helaas niet, ik werk van maandag tot donderdag. Mijn newborn shoots plan ik op maandag-, dinsdag- en woensdagochtend.

De prijs van een newborn shoot is opgesplitst in de opname- én pakketkosten. Hierdoor krijg je alle vrijheid om te kiezen en mag je in twee termijnen betalen.
De opnamekosten omvatten de newborn shoot, waarbij gebruik wordt gemaakt van professionele newborn materialen. De pakketkosten omvatten de professionele selectie én bewerking van de foto’s én het pakket van jullie keuze. Elk pakket is uniek en bevat altijd; digitaal professioneel bewerkte fotobestanden, een handgemaakt én digitaal album.
De investering die je doet voor een newborn shoot bij mij vind je hieronder en op de pagina prijzen.

Het licht dat door mijn studioapparatuur wordt uitgestraald, is niet helderder dan het licht dat thuis op een heldere bewolkte dag door je raam komt.

De digitale bestanden kunnen niet afzonderlijk worden gekocht. Ik ben van mening dat de professionele foto’s die ik voor je ga maken het verdienen om te worden weergegeven met alleen professionele producten van de beste kwaliteit. Professioneel afgedrukte foto’s zijn de enige zekere manier om jou mooie herinneringen te bewaren.

Samen maken we foto’s van jullie prachtige pasgeboren kindje, foto’s met broertjes en zusjes én natuurlijk foto van je mooie gezin. Tijdens de sessie maak ik wel 1oo foto’s, hieruit zal ik tijdens de bewerking van de foto’s de beste selectie maken en deze presenteer ik aan jullie. Deze galerij zal bestaan ​​uit 20 prachtig foto’s.

Lieve woorden

Wij hebben een super ervaring gehad bij Daantje. Ze was zo lief en geduldig met ons zoontje en nam echt de tijd voor ons. Het is best spannend als iemand anders aan je kindje zit, maar door de aanpak van Daantje hadden wij er alle vertrouwen in! Het fotoboek is ook echt prachtig geworden, we blijven er de hele tijd maar in kijken. Mocht er ooit nog een kindje komen, weten wij al naar wie we gaan!

Anne Sophie, via Google