Kinderfotografie Tilburg

Kinderfotografie is veel meer dan een simpele glimlach, het gaat om de natuurlijke gezichtsuitdrukkingen die alleen jij herkent.

Waarom Daantje als kinderfotograaf?

Meer dan 5 jaar ben ik fulltime vakfotograaf in Tilburg, afgestudeerd in newborn fotografie en aangesloten bij Dutch Photographers, de beroepsorganisatie voor professionele fotografen in Nederland. Deze ervaring gebruik ik om jou kindje op een ontspannen en vooral natuurlijk wijze te fotograferen.
Ik zal ervoor zorgen dat de foto’s die we maken in een zeer veilige en comfortabele omgeving worden genomen voor jou en je kindje. De kindershoot zal een ervaring zijn waar je met plezier op terug zal kijken.

Graag tot ziens,

Daantje, kinderfotografie Tilburg

Lieve woorden

“Daantje heeft een fotoshoot gedaan met ons zoontje van 1.5jaar. Hele leuke foto’s! Hij staat er echt op zoals hij is.
Onze peuter voelde zich op zijn gemak bij Daantje. Ze nam de tijd voor de shoot en daar is het resultaat ook naar! De shoot was corona proof, maar dit had geen invloed op de sfeer.
Daantje heeft goed geluisterd naar onze wensen en eerst een moodboard gemaakt, zodat we konden kiezen wat voor soort foto’s we mooi vinden. Nou dat is gelukt en we zijn super tevreden.”

Maud, via Google

Lieve woorden

“Professioneel maar heel persoonlijk, dat is Daantje ten voeten uit. Ze heeft een geweldige fotoshoot van onze twee tienerdochters gemaakt. Zo mooi om te zien hoe enthousiast ze zelf was tijdens de shoot. Ze haalt het mooiste uit haar ‘fotomodellen’ naar boven!”

Regi de Wildt, via Google

Prijzen Kinderfotografie Tilburg

Kindershoot
3 maanden
rond de 3-4 maanden

€ 149

8 Digitale bestanden

Handgemaakt Harmonica Foto Album
(12 x 12 cm)

Professionele fotoafdruk
(20×20 of 20×30 cm)

Digitaal fotoalbum
(3 maanden lang, je foto’s altijd bij je)

Reserveer direct

Kindershoot
Sittershoot
rond de 9 maanden

€ 149

8 Digitale bestanden

Handgemaakt Harmonica Foto Album
(12 x 12 cm)

Professionele fotoafdruk
(20×20 of 20×30 cm)

Digitaal fotoalbum
(3 maanden lang, je foto’s altijd bij je)

Reserveer direct

Kindershoot
1 jaar
vanaf 1 tot 16 jaar

€ 149

8 Digitale bestanden

Handgemaakt Harmonica Foto Album
(12 x 12 cm)

Professionele fotoafdruk
(20×20 of 20×30 cm)

Digitaal fotoalbum
(3 maanden lang, je foto’s altijd bij je)

Reserveer direct

Heb je vragen over de bovenstaande prijzen of andere vragen? Kijk even bij de veelgestelde vragen.
Antwoord niet gevonden, neem dan contact met me op ik beantwoord ze graag!

Bel of app direct:
06-57457859

Reserveer direct je kindershoot in Tilburg

Lieve woorden

“We hebben enorm genoten van de shoot. Professioneel, persoonlijk, vriendelijk, verzorgd, geïnteresseerd… dat zijn de woorden die bij Daantje passen. Daarnaast is het eindresultaat prachtig. Geweldig mooi boek van topkwaliteit en een prachtige print aan de muur. Ze zorgt van begin tot einde voor perfecte communicatie en dat maakt het allemaal heel vertrouwd. Dank Daantje voor het maken van deze prachtige herinnering.”

Vicky, via Google

Veel gestelde vragen

Zoals je hebt gezien in de galerij, maken ik weinig tot geen gebruik van props (extra’s) tijdens mijn kindershoots. Mijn stijl van fotografie is simplistisch en eenvoudig. Mooie foto’s van je kindje alleen zijn tijdlozer en zullen door u en uw kind meer gewaardeerd zullen worden als ze ouder zijn. Als u echter iets speciaals heeft dat u graag in uw foto’s wilt opnemen, neem het dan gerust mee.

Kinderfotografie Tilburg

Ik heb de keuze gemaakt om algemene- en extra richtlijnen van het RIVM behorende bij contactberoepen aan te houden. Dupho heeft richtlijnen voor fotografen opgesteld.

Ja, dat doe ik ook. Maar wel op aanvraag. Belangrijk voor mijn is namelijk te weten of het om één of meerdere gezinnen gaat of misschien wel om een groep vrienden of vriendinnen. Uiteraard hoor ik graag wat de wensen van jullie zijn.

Wanneer dit bekend is kan ik snel een prijsopgave maken voor jullie.

Ja, dat kan. Ik ben met gezinnen naar bijvoorbeeld de Reghte heide, nationaal park Loonse en Drunense Duinen, de leerfabriek en het stadspark Tilburg geweest. Wel is het goed te weten, dat wanneer je buiten de dorpsgrenzen van Goirle wil gaan ik reiskosten bereken én dat wanneer entree wordt gevraagd deze niet bij de shoot is inbegrepen.

Onderaan deze pagina of op de reserveringspagina mag je je gegevens achterlaten en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op. Vergeet niet de geboortedatum van je kindje te vermelden, daarmee kan ik dan de maanden uittellen. Ik kijk in mijn agenda of er een plaats beschikbaar is.

Ik wil je adviseren op tijd te boeken, afspraken worden maanden vooruit gepland hierdoor is mijn agenda redelijk snel gevuld.

Helaas niet, ik werk van maandag tot donderdag. Mijn newborn shoots plan ik op maandag-, dinsdag- en woensdagochtend.

De digitale bestanden kunnen niet afzonderlijk worden gekocht. Ik ben van mening dat de professionele foto’s die we samen gaan maken het verdienen om te worden weergegeven in een professioneel album van de beste kwaliteit. Professioneel afgedrukte foto’s zijn optioneel en een geweldige manier om jou mooie herinneringen te bewaren in een lijst op de kast of aan de muur.

Samen maken we foto’s van je prachtige kindje, al dan niet met broertjes en zusjes. Tijdens de sessie maak ik wel tientallen foto’s, hieruit zal ik tijdens de bewerking van de foto’s de beste selectie maken en deze presenteer ik aan jullie.

Mijn kantoor voor Kinderfotografie Tilburg bevindt zich in Tilburg. Hier is het echter te druk en te klein om mooie ontspannen foto’s te kunnen maken en daarom is mijn studio in Goirle, huiselijk en ontspannen.
Met de auto nog geen 5 minuten vanaf de snelweg en met een (gratis) parkeerplaats voor de deur dus alleen maar voordelen.