Een newborn shoot plannen is makkelijk, plan ‘m op tijd!

Wanneer je zwanger bent en de keuze maakt om straks een newborn fotoshoot te laten maken van jullie pasgeboren kindje dan kun je deze het beste direct met me plannen. Ik houd dan in mijn agenda rekening met een shoot rond jullie uitgerekende datum.
.

Als jullie kindje geboren is plannen we de definitieve afspraak.

Een newborn shoot plan ik met jullie na de eerste week van de geboorte van jullie kindje. Mama mag de tijd krijgen om te herstellen van de bevalling en de kraamzorg is dan ook nog aanwezig. Ik probeer een newborn shoot tussen dag 8 en 18 te plannen in mijn studio in Goirle. In de eerste 18 dagen slaapt jullie pasgeboren kindje namelijk vrijwel continu. Alleen als jullie kindje verzorgd en gevoed wordt is je kindje even wakker en gaan soms de prachtige oogjes even open en ontstaat er een kleine glimlach op het mooie gezichtje. Verder zijn pasgeboren kindjes in de periode nog makkelijk en zonder gevaar in de foetushouding te leggen.
.

Tijdens de newborn shoot.

De newborn fotoshoot vindt plaats in mijn studio in Goirle en duurt gemiddeld 2 tot 3 uur. Deze is van alle gemakken en materialen voorzien die nodig zijn voor een goede uitvoering van de newborn shoot. Ik maak tijdens de newborn shoot gebruik van verschillende professional props en materialen, dit om jullie kindje gevarieerd te kunnen fotograferen. Wanneer jullie kindje gevoed of verschoond moet worden is daar natuurlijk tijd voor.
.

Na de newborn shoot hebben jullie het nog steeds voor het zeggen.

Binnen 14 dagen na de newborn shoot maak ik met jullie een afspraak voor een advies- en bestelafspraak. Tijdens deze afspraak krijg je de foto’s te zien en kiezen jullie de foto die jullie krijgen bij de newbornshoot.
Ik werk met DVD pakketten, dat betekent alle vrijheid voor jullie! Jullie kiezen hoeveel én welke foto’s jullie willen kopen. De foto’s op de DVD zijn allemaal professioneel nabewerkt en worden in hoge resolutie geleverd. Daarnaast zal ik jullie laten zien wat voor mogelijkheden er bij mij zijn om de foto’s op af te drukken. Ik heb diverse mogelijkheden, een fine art (mini) album dat jullie in kunnen zien en diverse soorten wanddecoraties in mijn studio die jullie vast kunnen pakken. Zo krijgen jullie de kans om de foto’s op een professioneel fotoproduct af te laten drukken. Jullie hebben natuurlijk alle vrijheid en geen aankoopverplichtingen. Ben je al nieuwsgierig wat ik jullie aan kan bieden kijk dan op de pagina met mijn fotoproducten.

FotograafDaantje