FAQ items aan het laden...
Prijs Newbornshoot2020-08-12T11:07:21+02:00

Prijs newbornshoot

opname- & pakketkosten

De prijs van een newbornshoot is opgesplitst in de opname- én pakketkosten. Hierdoor krijg jij alle vrijheid om te kiezen en mag je in twee termijnen  betalen.
De opnamekosten omvatten de newbornshoot, waarbij gebruik wordt gemaakt van professionele newborn materialen. De pakketkosten omvatten de professionele selectie én bewerking van de foto’s én het pakket van jullie keuze. Elk pakket is uniek en bevat altijd; digitaal professioneel bewerkte fotobestanden, een handgemaakt én digitaal album. Mijn tip voor jou: vergeet niet het Opa & Oma deluxe pakket te bekijken.

Opnamekosten
daarna zelf kiezen

Opnamekosten newborn shoot*
€ 149

* exclusief digitale fotobestanden/ pakketkosten 

reserveer
Pakketkosten
Investeer in herinneringen
Brons

€ 199
excl. opnamekosten

10 Digitale bestanden

Handgemaakt Foto Album
(15 x 15 cm)

Digitaal fotoalbum
(3 maanden lang, je foto’s altijd bij je)

reserveer
Meest gekozen
Goud

€ 299
excl. opnamekosten

20 Digitale bestanden

Handgemaakt Foto Album
(20 x 20 cm)

Digitaal fotoalbum
(6 maanden lang, je foto’s altijd bij je)

2 Professionele fotoafdrukken
(20 x 20 cm of 20 x 30 cm)

reserveer
Platinum

€ 399
excl. opnamekosten

20 Digitale bestanden

Handgemaakt Foto Album
(20 x 20 cm)

Digitaal fotoalbum
(een jaar lang, je foto’s altijd bij je)

Prachtige herinnering aan de wand
(60 x 40 cm)

reserveer
Prijs Newbornshoot - Album
Opa & Oma pakket

een mooie verrassing

Opa’s en oma’s genieten meer van de kleinkinderen dan van de eigen kinderen. Iets wat ik heel vaak hoor. Wat is er dan niet mooier om hen een geweldig mooi cadeau te geven. Het opa & oma pakket is uniek en een fantastische wijze om je ouders te verrassen en ook hen de herinnering aan hun kleinkind vast te laten houden.

Het Opa & Oma basis pakket bestaat uit één minialbum en één professionele fotoafdruk en kost €49. Wil je beide ouders verrassen? Overweeg dan het Opa & Oma deluxe pakket, twee minialbums en twee professionele fotoafdrukken.

Opa & Oma deluxe pakket
€ 89

Prijs Newbornshoot - Album
Uniek fotoalbum

ontworpen naar jou wens

De kostbare tijd die je samen met je kindje hebt in de kraamtijd wil je vooral genieten. Een mooi newborn album ontwerpen is complex en tijdrovend werk, dat past niet in de kraamtijd en wordt helaas vaak uitgesteld. Maar je wil natuurlijk wel het newborn album laten zien tijdens de kraamvisite.

Ik maak graag het album voor jou, zodat jij een paar weken na de newbornshoot jouw newborn album vol trots aan je ouders, familie en vrienden kan laten zien.

Met professionele software maak ik het album voor jou, waarna we het samen 100% naar je wens maken. Daarbij hoort uiteraard ook dat jij bepaalt wat voor omslag (bijv. leer, denim, linnen) het handgemaakte album gaat krijgen. Dit maakt het jullie unieke newborn album, zonder alle zorgen!

Prijs Newbornshoot - Digitaal album
Foto’s altijd bij je

logisch toch

Vol trots praat je over je kindje met je familie, vrienden en collega’s. Je raakt niet uitgesproken over de kraamtijd, de lastige nachten en hoe snel je kindje verandert. Degene met wie je het gesprek hebt pakt de telefoon en laat al snel een foto zien van zijn of haar kindje, een snel kiekje, gemaakt met diezelfde telefoon. Eenmaal uitgekeken pak jij jou telefoon en open je je app en laat de foto’s zien van de newborn shoot van jou kindje. WAUW, sprakeloos wordt er gekeken naar de foto’s.

De foto’s zijn ook te zien op de PC of iPad. Thuis, samen op de bank met je man selecteer je je favoriete foto’s en maak je de keuze van welke pakket je af wil nemen. Alle vrijheid en zonder druk mogen jullie kiezen wat je wil.

Heb je vragen over de prijs van een newbornshoot, de pakketten of andere vragen? Ik beantwoord ze graag!

Bel of app direct:
06-57457859

Laatste nieuws

van mijn Blog

Newborn shoot Hilvarenbeek

Newborn shoot Hilvarenbeek Zorg goed voor jezelf en je kindje Je hebt een drukke baan, een mooi huis in Hilvarenbeek, een geweldige partner, je bent zwanger en alle voorbereidingen voor de komst van jullie kindje worden gedaan. Het plannen [...]

Newbornstudio Goirle

Newbornstudio Goirle Mijn studio in Goirle, dichtbij Tilburg, Hilvarenbeek of Oisterwijk. Waar ik jou en je pasgeboren kindje heerlijk warm kan verwelkomen voor de newbornshoot. In mijn huis heb ik de ruimte en ben ik van alle gemakken voorzien. Je gaat je [...]

Beste babyshower ideeën

Beste babyshower ideeën Wat zijn de beste babyshower ideeën? Een zoekterm die veel voorkomt op Google. Logisch, want het is me opgevallen dat het tegenwoordig supertrendy is om een babyshower te organiseren voor je vriendin, (schoon)zus of collega. Met z'n allen een heerlijk [...]

Lees nog meer artikelen
Ga naar de bovenkant