Newborn shoot Hilvarenbeek

Zorg goed voor jezelf en je kindje

Je hebt een drukke baan, een mooi huis in Hilvarenbeek, een geweldige partner, je bent zwanger en alle voorbereidingen voor de komst van jullie kindje worden gedaan. Het plannen van je newborn shoot schuif je door de drukte voor je uit.

Dan wordt je kindje geboren. Nieuwe indrukken en gevoelens hebben nog geen plekje gekregen. Je kindje verandert snel, het kleine neusje, de lieve handjes, de mooie oogjes, vertederende rimpeltjes langzaam verdwijnen ze.

Je kindje is 3 weken oud. Kraamvisite maakt je trots; “Wat een plaatje, dat hebben jullie mooi gedaan! Maar wat wat is je kindje al veranderd sinds de geboorte. “Je beseft dan hoe snel de tijd gaat en dat je al weer veel bent vergeten van de eerste week. Een gevoel van lichte paniek bekruipt je lichaam en je baalt, want de newborn shoot heb je door de drukte niet meer geboekt.

Last minute probeer je de newborn shoot nog te boeken, want de herinnering aan je kindje slapend in die vertederende foetushouding mag toch echt niet verloren gaan. Helaas, je bent te laat. Je beseft dat je tevreden moet zijn met de foto’s die je zelf hebt gemaakt.

reserveer
FotograafDaantje
Daantje van de Sande
Fotograaf Daantje
“Kleine dingen, brengen groot geluk”

zag ik op een dag staan in een tijdschrift. Ik besefte me dat dit van toepassing was op mijn eigen leven. We maakten net in die periode een lastige tijd door in ons gezin. Zou het tijd zijn voor iets anders vroeg ik mezelf af? Ik werkte al langere tijd als doktersassistente en merkte dat de werkdruk toenam en ik als mens niet meer toe kwam aan een praatje of net dat beetje extra doen voor een persoon. Dit zijn belangrijke punten voor mij als persoon.

Ik fotografeerde al langer en baby’s en kinderen waren mijn passie. Die puurheid bij kinderen is toch het mooiste wat er is! Ik besloot toen om de opleiding te gaan doen als vakfotograaf aan de Fotovakschool; University of applied Photography met als doel, mijn talent als fotograaf te gebruiken om mensen een blijvende herinnering mee te geven. Want dat is wat voor mij een foto betekent! Een beeld waar je naar kijkt en waar je warm gevoel van krijgt en een glimlach op je gezicht!

Newborn shoot Hilvarenbeek
Waarom newborn shoot?

Mijn kennis als verpleegkundige en doktersassistente wilde ik kunnen gebruiken tijdens mijn fotografie, de keuze voor Newbornfotografie was makkelijk gemaakt. Ik weet nog bij de geboorte van mijn eerste dochtertje dat ik helemaal overspoeld werd door liefde maar ook kwam het besef verantwoordelijk te zijn voor dit kleintje. Elke dag zag ik weer iets anders veranderen aan mijn kindje. Soms ging die tijd zo snel dat ik het allemaal maar nauwelijks kon bevatten. De drukte van de kraamweek en de kraamvisite, de goed bedoelde adviezen van iedereen om me heen. De gebroken nachten en de soms onzekere gevoelens. Ouders worden van een kindje is overweldigend, een gevoel wat bijna niet te omschrijven valt. Deze emoties heb ik zelf drie keer mogen ervaren en ik zie deze emoties elke keer weer als ouders bij mij in de studio komen. Die verwondering en liefde raakte me elke keer weer opnieuw en wat is er niet mooier dan dit vast leggen in een foto voor jou.

Goirle is niet ver weg

Mijn man Corné komt uit Hilvarenbeek, een echte “Bikse”, regelmatig komen we dan ook in Hilvarenbeek voor familiebezoek of een gezellig hapje of drankje aan het mooie vrijthof. Dat kan ook makkelijk aangezien het maar 15 minuten rijden is met de auto.
Die 15 minuten heb je dus ook maar aan reistijd als je bij mij in de studio je newborn shoot gaat doen. Parkeren is geen probleem, je parkeert namelijk bij mij voor de deur.

Newborn shoot Hilvarenbeek
Newborn shoot Hilvarenbeek garanties

Alleen FotograafDaantje biedt een newborn shoot Hilvarenbeek aan met 5 garanties. Dit zijn 5 garanties die jouw newborn shoot een succes maken. Waarmee kennis en kwaliteit gewaarborgd zijn en je de foto’s ook nog het snelste in je bezit hebt, op deze pagina lees je uitgebreid over de 5 garanties. Bovendien is een newborn shoot ook nog heel erg leuke en ontspannen ervaring, die je hebt verdient!

reserveer
Newbornshoot Hilvarenbeek

Heb je vragen over de newbornshoot, de pakketten of mijn prijzen? Ik beantwoord ze graag!

Bel of app direct:
06-57457859

Portfolio & prijzen

Mijn portfolio en prijzen vindt je in het menu. Bekijk ze rustig en heb je vragen dan hoor ik het graag.