Beste babyshower ideeën

Wat zijn de beste babyshower ideeën? Een zoekterm die veel voorkomt op Google. Logisch, want het is me opgevallen dat het tegenwoordig supertrendy is om een babyshower te organiseren voor je vriendin, (schoon)zus of collega. Met z’n allen een heerlijk avondje gezelligheid voor je zwangere vriendin en haar daarbij helemaal in de watten leggen. Heerlijk toch? Leuk weetje, de babyshower is ontstaan in India en niet in de Verenigde Staten zoals vaak wordt gedacht.

Maar wat ga je haar geven? Op internet vond ik diverse lijstjes met beste babyshower ideeën, maar op geen enkele kwam een newborn shoot voor. Blijkbaar is de newbornshoot te weinig bekend bij de moeders, zussen en vriendinnen.

Eén van de beste babyshower ideeën: een newbornshoot!

Het mooiste babyshower cadeau is naar mijn mening – ik besef dat ik bevooroordeeld ben 🙂 – een newborn shoot. Welke kersverse moeder wil nou niets liever dan een mooie reportage van haar pasgeboren kindje? Naast dat de newbornshoot een leuke relaxte ervaring zal zijn, geef je de moeder én het pasgeboren kindje een herinnering. Die herinnering is onbetaalbaar en daarom het besteste babyshowercadeau dat je naar mijn idee kunt geven.

Wat is een newbornshoot?

Een newbornshoot is een professionele fotoreportage van een pasgeboren kindje. Ouders maken honderd duizend “huis tuin en keuken” kiekjes. Kiekjes welke fantastische zijn voor op social media of een digitaal fotoalbum, maar vaak net niet mooi genoeg voor een mooie uitvergroting aan de muur of een mooi album. Dat kan ook niet aangezien een newbornfotograaf een gespecialiseerd is in newbornfotografie én daar alle faciliteiten en materialen voor heeft. Maar die mooie uitvergroting aan de muur of dat mooie album is wel wat moeder (en natuurlijk vader) hebben “verdient” na 9 maanden zwangerschap. Helaas wordt echter door alle drukte rondom de zwangerschap vaak de newbornshoot vergeten te plannen en daarom is dit één van de beste babyshower ideeën dat je kunt geven.

Heb je vragen of wil je een mooi verzorgde cadeaubon voor een newbornshoot kopen, neem dan contact met me op.

Groetjes Daantje